Zakelijk leasen

lease

Financial Lease

DE AUTO OP UW BALANS

Bij deze on-balance objectfinanciering komt de auto op uw balans te staan. U bent dan economisch eigenaar van de auto. Zéker bij bedrijfswagens (grijs kenteken) is dit voor u interessant, want dan profiteert u van de investeringsaftrek. Hoeveel u profiteert, hangt af van uw jaartotaal aan investeringen.

De maandelijkse leasetermijn bestaat uit rente en aflossing. De auto dient als onderpand. U kunt de auto voor het volledige bedrag bij Nissan Business Finance financieren, waarbij de aflossingen kunnen worden afgestemd op uw specifieke wensen.

Voldoet u aan het eind van het contract de slottermijn, dan wordt u tevens juridisch eigenaar van de auto. Ook bij deze leasevorm geniet u van de 24-uurs hulpdienst en aantrekkelijke huurtarieven.Of u nu veel of weinig auto’s op de weg heeft, uw Nissan dealer en Nissan Business Finance helpen u graag uw wagenpark te optimaliseren.

U kunt altijd een aanbetaling doen om de maandtermijn te verlagen.

FINANCIAL LEASE BEDRIJFSWAGENS & OCCASIONS

 

FINANCIAL LEASE BEDRIJFSWAGENS

Via Autobedrijf Lesscher regelt u Financial Lease vanaf 0% rente tot 24 maanden. Ook als u een langere looptijd wilt regelt u dat gemakkelijk bij Autobedrijf Lesscher

 

 

FINANCIAL LEASE OCCASIONS

Occasions financiert u met Nissan Financial Lease vanaf 2,9% rente.

 • 2,9% rente
 • 12 tot 36 maanden looptijd
 • Maximaal € 10.000,- te financieren
 • Services zijn mee te financieren
 • Slottermijn mogelijk**
starters

STARTERS

UNIEKE VOORWAARDEN VOOR STARTENDE ONDERNEMERS

Wilt u een Financial lease voor uw nieuwe Nissan en bent u net uw onderneming gestart? U kunt geen jaarcijfers verschaffen omdat uw bedrijf korter dan 18 maanden bestaat en er is ook geen borgstelling mogelijk? Dan heeft u nóg een goede reden om voor Nissan te kiezen. Al onze Financial Lease producten zijn namelijk ook beschikbaar voor u. De volgende voorwaarden zijn dan van toepassing:

 • Aanbetaling van 25% van de aanschafprijs (van de netto catalogusprijs excl. BTW)
 • Maximaal te financieren totaalbedrag per bedrijf is € 45.000,-
 • Het bedrijf mag maximaal 18 maanden ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel (daarna wordt een bedrijf geacht jaarcijfers te kunnen overleggen)
 • Heeft u een eenmanszaak, VOF, maatschap of commanditair vennootschap?
  Dan geldt dat u geen achterstandsmelding bij het Bureau Krediet registratie te Tiel mag hebben.
operational lease

FULL OPERATIONAL LEASE

COMPLEET ZONDER ZORGEN

Met Operational Lease neemt Nissan Business Finance u alle zorgen van de auto uit handen. Op basis van de door u gewenste looptijd en hetverwachte aantal te rijden kilometers betaalt u maandelijks een vastleasebedrag. Daarin zijn alle kosten van uw auto meegenomen. 

Rijdt u meer kilometers dan verwacht? In dat geval waarschuwen wij u vroegtijdig. Zo voorkomt u financiële verrassingen aan het einde van uw lease overeenkomst. Aan het einde van het leasecontract levert u de auto weer in bij Autobedrijf Lesscher. U heeft dus ook geen zorgen over de restwaarde van de auto.

OFF-BALANCE FINANCIERING

Full Operational Lease hoeft niet op uw balans opgenomen te worden. Hierdoor is er geen effect op de liquiditeit en solvabiliteit; uw werkkapitaal blijft onaangetast. Bij Nissan Business Finance zijn de volgende componenten in uw leasetermijn opgenomen:

STANDAARD

- Afschrijving
- Reparatie, onderhoud en vervanging banden
- Schadeherstel en glasreparatie
- Rentekosten
- Houderschapsbelasting
 
 

OPTIONEEL

- WA-Casco verzekering, standaard een laag eigen risico (naar wens hoger af te sluiten)
- Ongevallen inzittendenverzekering, dekking naar wens aan te passen
- Schade inzittendenverzekering
- Rechtsbijstandverzekering
- Vervangend vervoer bij reparaties en/of onderhoud, naar wens af te stemmen (per direct, na 24- of na 48 uur)
- Winterbanden
- Brandstofpas