Onderhoud

NISSAN ONDERHOUD OP MAAT BIJ AUTOBEDRIJF LESSCHER.

OOK VOOR ANDERE MERKEN.

Autobedrijf Lesscher is uw Nissan garage voor onderhoud, APK, reparatie of een beurt. Kies voor een goedkope budgetbeurt, een uitgebreide budgetbeurt of een zeer complete onderhoudsbeurt inclusief APK en profiteer van Nissan PERA mobiliteitsservice.

Autobedrijf Lesscher B.V. beschikt over een professioneel team van echte Nissan specialisten, zodat uw Nissan bij ons in goede handen is. Ons team kent uw Nissan van binnen en van buiten, zodat service en onderhoud zeer vakkundig en snel gebeurt tegen de scherpste prijzen. Door professioneel en tijdig onderhoud aan uw Nissan, kunt u nog langer genieten van zorgeloos rijplezier. Maak direct een afspraak in de werkplaats zodat u weer onbezorgd kunt rijden met uw Nissan of neem contact op voor meer informatie.

ORIGINELE NISSAN-ONDERDELEN

Onze monteurs gebruiken waar mogelijk originele Nissan-onderdelen, die zijn ontworpen voor de specifieke behoeften van Nissan bestuurders en hun voertuigen. Dit zijn onderdelen met dezelfde specificaties als oorspronkelijk gemonteerd in de fabriek waar de auto is geproduceerd. Indien u uitsluitend originele Nissan-onderdelen wenst, gelieve ons hierover te informeren.

Vergeet ook niet dat wanneer u het onderhoud bij Autobedrijf Lesscher laat uitvoeren, u tot aan het volgende geplande onderhoud van gratis Nissan Pechhulp kunt profiteren, zelfs na afloop van de garantieperiode.

 

Voor al het onderhoud en reparaties die zijn uitgevoerd door Nissan-dealers met gebruik van originele Nissan onderdelen geldt 1, 2 of 3 jaar garantie (onbeperkt aantal kilometers) op alle originele onderdelen, accessoires en uurloon, afhankelijk van het soort product.