Ruitschade

Close

REPARATIE EN VERVANGING VAN DE VOORRUIT

MINIMAAL ONGEMAK
Kleine schades aan uw voorruit moet u niet negeren, omdat het zich kan ontwikkelen tot scheuren die volledige vervanging van de voorruit noodzakelijk maken. De voorruit is een belangrijk veiligheidsonderdeel van uw auto. Daarom wordt tijdens de APK van uw voertuig een controle van de voorruit uitgevoerd.

Autobedrijf Lesscher is uitgerust en getraind om de noodzaak voor een auto​​reparatie of vervanging te identificeren en deze met minimaal ongemak voor u uit te voeren.


Werkzaamheden

Close

NISSAN SCHADEWERKPLAATS - REPARATIES

Wanneer de reparaties aan uw carrosserie worden uitgevoerd binnen het dealernetwerk van Nissan profiteert u van:

DOOR NISSAN GOEDGEKEURDE EXPERTISE IN DE SCHADEWERKPLAATS

Om ervoor te zorgen dat uw Nissan wordt gerepareerd volgens de hoogste normen voor kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid, wordt ons netwerk gecontroleerd en gecertificeerd op 122 verschillende criteria. Deze criteria omvatten: processen voor de schadewerkplaats, interne en externe omgeving, gereedschapsgebruik, opleiding, gezondheid en veiligheid...

EXPERTISE VAN DE GEKWALIFICEERDE TECHNICI VAN NISSAN

Niemand kent uw Nissan beter dan onze Nissan-schadewerkplaats. Onze gekwalificeerde, professionele technici in de carrosserie- en spuitafdeling zijn uitgerust met de meest geavanceerde, speciale hulpmiddelen en apparatuur. Ze zullen uw auto herstellen volgens de door Nissan goedgekeurde reparatiemethodes.

HOOGWAARDIGE ORIGINELE NISSAN ONDERDELEN

Onze Nissan-onderdelen en panelen zijn betrouwbaar en duurzaam met een perfecte pasvorm, omdat ze gebouwd worden volgens dezelfde specificaties die gebruikt zijn bij de productie van onze auto's.

REPARATIES MET GARANTIE

We geven garantie op onze reparaties, zodat u volledige gemoedsrust hebt. Alle originele onderdelen hebben minimaal 12 maanden fabrieksgarantie en alle carrosseriedelen* van Nissan hebben een garantie van 12 jaar tegen corrosie.

*behalve Atleon-panelen die worden geleverd met 6 jaar garantie.


Erkend schadeherstel

Close

Nissan Erkend schadeherstel staat voor:

  • Nissan vervangend vervoer
  • Normen voor kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid
  • Alleen hoogwaardige originele Nissan onderdelen zijn gemonteerd
  • Herstel volgens de door Nissan goedgekeurde reparatiemethode uitgevoerd
  • Na reparatie 4 jaar Nissan Merkgarantie