Nissan Onderhoud op maat bij Autobedrijf Lesscher.

Ook voor andere merken.

Autobedrijf Lesscher is uw Nissan garage voor onderhoud, APK, reparatie of een beurt. Kies voor een goedkope budgetbeurt, een uitgebreide budgetbeurt of een zeer complete onderhoudsbeurt inclusief APK en profiteer van Nissan PERA mobiliteitsservice.

Autobedrijf Lesscher B.V. beschikt over een professioneel team van echte Nissan specialisten, zodat uw Nissan bij ons in goede handen is. Ons team kent uw Nissan van binnen en van buiten, zodat service en onderhoud zeer vakkundig en snel gebeurt tegen de scherpste prijzen. Door professioneel en tijdig onderhoud aan uw Nissan, kunt u nog langer genieten van zorgeloos rijplezier. Maak direct een afspraak in de werkplaats zodat u weer onbezorgd kunt rijden met uw Nissan of neem contact op voor meer informatie.

ORIGINELE NISSAN-ONDERDELEN

Onze monteurs gebruiken waar mogelijk originele Nissan-onderdelen, die zijn ontworpen voor de specifieke behoeften van Nissan bestuurders en hun voertuigen. Dit zijn onderdelen met dezelfde specificaties als oorspronkelijk gemonteerd in de fabriek waar de auto is geproduceerd. Indien u uitsluitend originele Nissan-onderdelen wenst, gelieve ons hierover te informeren.

Vergeet ook niet dat wanneer u het onderhoud bij Autobedrijf Lesscher laat uitvoeren, u tot aan het volgende geplande onderhoud van gratis Nissan Pechverhelping kunt profiteren, zelfs na afloop van de garantieperiode.

Voor al het onderhoud en reparaties die zijn uitgevoerd door Nissan-dealers met gebruik van originele Nissan onderdelen geldt 1, 2 of 3 jaar garantie (onbeperkt aantal kilometers) op alle originele onderdelen, accessoires en uurloon, afhankelijk van het soort product.

Onderhoudscontract

Close

Nissan Onderhoudscontract

NISSAN MAAKT UW ONDERHOUD EENVOUDIG

ONDERHOUD DOOR PROFESSIONALS

Het Nissan Onderhoudscontract is een gepland onderhoud dat bestaat uit alle periodieke technische werkzaamheden en voertuigcontroles, zoals voorgeschreven door Nissan.
Het is de gemakkelijkste manier om uw voertuig professioneel te laten onderhouden.

TOTALE TRANSPARANTIE

Een vaste prijs, zodat u vanaf het begin al weet hoeveel het onderhoud van uw voertuig zal kosten.

BESCHERM UW INVESTERING

Een voertuig dat goed is onderhouden door bekwame technici van Nissan heeft een hogere restwaarde.

WEES GERUST

Alle werkzaamheden die onder het servicecontract vallen, volgen het officiële onderhoudsschema van Nissan, met gebruik van originele onderdelen. Het onderhoud zal worden uitgevoerd door bekwame technici van Nissan om uw auto de zorg te geven die hij verdient.

TOEGEVOEGDE WAARDE

Het Nissan contract is gekoppeld aan het voertuig, dus het is overdraagbaar. Als u besluit om uw Nissan te verkopen, zal de volgende gelukkige eigenaar profiteren van dezelfde gemoedrust.

GEMOEDSRUST

Bij autopech of ongeval profiteert u van 24/7 Nissan Assistance, die beschikbaar is in meer dan 40 Europese landen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze receptionisten.

Prijslijst onderhoudscontract