STEZA

Autobedrijf Lesscher verder als STEZA

Drie Nissan-autobedrijven gaan samen verder onder de naam STEZA. Autobedrijf Lesscher gaat ook deel uitmaken van deze groep. Autobedrijf Beltman in Rijssen en Autobedrijf Aben en van de Schelde met vestigingen in Emmeloord en Zwolle zijn de andere Nissan-dealers binnen STEZA. Steza betekent pad of weg. We slaan samen een nieuwe weg in, de weg naar de toekomst.

 

Bekende gezichten

In 2003 heeft ondergetekende, Rob Lentelink, Autobedrijf Lesscher overgenomen van de familie Lesscher. Achttien jaar heb ik met veel plezier als eigenaar in het bedrijf gewerkt. Nu er geen opvolger is, draag ik het stokje over aan Martijn Beltman, Arne Aben en Jeroen van de Schelde, die hiervoor een fusie aangaan. Alle medewerkers van Autobedrijf Lesscher gaan mee naar STEZA in Hengelo. Dat betekent dat u de bekende gezichten in Hengelo blijft zien en kunt blijven vertrouwen op hun kennis en kunde. STEZA blijft bovendien Nissan-dealer. Voor een goede overdracht zal ik nog een tijdje in Hengelo blijven werken.

Een groot voordeel voor u als klant is dat u nu gebruik kunt maken van een groter aanbod in auto’s en in aanverwante producten, zoals accessoires, verzekeringen en leasemogelijkheden. Ook is er gezamenlijk nóg meer kennis van Nissan-modellen in huis.

 

Inspelen op ontwikkelingen

De wereld verandert en ook de autobranche. In het afgelopen jaar zijn veel zaken in een stroomversnelling gekomen, bijvoorbeeld het online werken. Ook de aanschaf van auto’s, accessoires en andere producten gaat steeds meer online. Verder zien we veel nieuwe ontwikkelingen op het gebied van auto’s, zoals in elektrisch rijden en intelligente rijhulpsystemen. Een andere trend is dat steeds meer mensen wel willen betalen voor het gebruik van een auto, maar niet voor het bezit ervan. Leasecontracten en andere gebruiksvormen zijn daar oplossingen voor. STEZA speelt in op al deze ontwikkelingen.

 

STEZA is klaar voor de toekomst

Dit jaar wordt het nieuwste model van de Nissan Qashqai geïntroduceerd. Bovendien komt Nissan met de volledig elektrische Nissan Ariya. STEZA is klaar voor de toekomst en kan haast niet wachten om deze nieuwe modellen aan u te laten zien.

Binnenkort ontvangt u per post meer nieuws over STEZA. In de komende periode zullen de vier vestigingen van de nieuwe huisstijl worden voorzien. Intussen blijven de autobedrijven gewoon open. Ik ga mijn werk de komende periode afbouwen. Ik bedank u als klant voor het vertrouwen dat u heeft getoond in Autobedrijf Lesscher en ben ervan overtuigd dat u dit vertrouwen ook aan STEZA kunt geven. Ik wens Martijn, Arne, Jeroen en het STEZA-team veel succes. Neem gerust contact op of kom langs, voorlopig op afspraak, in onze STEZA-vestiging in Hengelo of breng een bezoek aan Rijssen, Zwolle of Emmeloord.

 

Met vriendelijke groet,

 

Rob Lentelink

Directeur Autobedrijf Lesscher