Nissan LEAF

De nieuwe Nissan LEAF, UIT VOORRAAD LEVERBAAR!

MAAK HET DAGELIJKS SIMPLY AMAZING

Voel de kracht van onmiddellijk versnellen en ga overal naartoe, steeds verder, zonder te hoeven tanken. Ervaar een slimmere, veiligere en gemakkelijkere manier om te rijden en kruip zelfverzekerder achter het stuur voor een zinderende rit. Schakel over op de nieuwe Nissan LEAF, de meest geavanceerde elektrische auto van Nissan.

BROCHURE

Nieuwe technologieën in de nieuwe Leaf bij Autobedrijf Lesscher B.V.

Hieronder een klein overzicht van de nieuwste technologieën in de nieuwe Nissan Leaf. Wilt u alles ook zelf ervaren? Kom dan naar onze showroom en maak een proefrit met de nieuwe Leaf!

E-PEDAL

VOEL DE KRACHT VAN PURE PRESTATIE

Accelereren, afremmen en stoppen met slechts één pedaal. Ja, het kan! Het moeiteloze e-Pedal is alles wat u nodig hebt in de nieuwe Nissan LEAF. Het is simpel, leuk en geeft u ook nog eens meer controle.


PROPILOT

KRIJG ONDERSTEUNING WAAR NODIG

Activeer Nissan ProPILOT als u in de file staat of op een eenbaansweg rijdt om te versnellen, af te remmen of te stoppen. Het zorgt er ook voor dat u in het midden van de rijbaan blijft en het houdt uw dode hoeken in de gaten.


PROPILOT PARK

ONTDEK MEER OM U HEEN

Parkeer als een pro met ProPILOT. Geen ingewikkeld handen- en voetenwerk meer: ga lekker achterover zitten en geniet van het uitzicht. Met de nieuwe Nissan LEAF wordt parkeren een koud kunstje.

BEKIJK ALLE FUNCTIES VAN NISSAN INTELLIGENT MOBILITY


OPLADEN TOT 80% IN 40 TOT 60 MINUTEN

SNEL OPLADEN ONDERWEG

Sluit uw nieuwe Nissan LEAF aan op een CHAdeMO snellader en laad uw batterij tot 80% vol in maximaal 60 minuten*.

* De oplaadtijd hangt onder meer af van de oplaadcondities, inclusief het type en de conditie van de snellader, de temperatuur van de batterij en de omgevingstemperatuur


U kunt de batterij van uw nieuwe Nissan LEAF in 7,5 uur opladen met de 7 kW thuislader**.

** De oplaadtijd hangt onder meer af van de oplaadcondities, inclusief het type en de conditie van de lader, de temperatuur van de batterij en de omgevingstemperatuur. Voor de aangegeven oplaadtijd moet gebruik worden gemaakt van een wallbox 32A / 6,6 kW.


KOM VERDER MET DE NIEUWE LEAF

MEER CAPACITEIT EN ACTIERADIUS

Het opladen van de nieuwe Nissan LEAF gaat sneller en makkelijker dankzij de nieuwe batterij.
Met een hogere capaciteit komt u met één oplaadbeurt verder dan ooit tevoren.ONTDEK MEER OVER ACTIERADIUS EN OPLADEN
Gallerij