Nieuws

Nieuws

Image
Nissan-Interstar-breed

De nieuwe Nissan Interstar-e

De nieuwe Nissan Interstar-e is niet alleen groter, maar ook veelzijdiger dan ooit tevoren. Als de grootste bedrijfswagen van Nissan in het 3.500 kg GVW-segment biedt hij nu ook een volledig elektrische aandrijving, waardoor hij perfect is voor continu gebruik, zoals bij koeriersdiensten.

Image
Nissan Juke

Ontdek de nieuwe Nissan Juke

Ontdek de vernieuwde Nissan Juke - een crossover met een frisse- en gedurfde uitstraling dankzij de opvallende gele carrosseriekleur en de introductie van de N-Sport uitvoering.

Image
NED

Nissan Electrified Days

Ontdek onze actiemodellen en ervaar een sensationele, geëlektrificeerde proefrit tijdens de Nissan Electrified Days gedurende de gehele maand september.

Image
ARIYA

Nissan verrast leasewereld: elektrische Nissan ARIYA vanaf € 549 per maand

Zeer goed nieuws voor zakelijke rijders: de volledig elektrische Nissan ARIYA is nu bereikbaarder dan ooit.

Image
Qashqai Black Edition

Nissan Qashqai e-POWER ook als speciale Black Edition

Een jaar na de introductie van de Nissan Qashqai met de innovatieve e-POWER-aandrijflijn presenteert het merk een speciale uitvoering met een opvallende uitstraling, waarmee Nissans iconische crossover nog imposanter voor de dag komt: de Qashqai e-POWER Black Edition.

Image
X-Trail ANWB

Nissan X-Trail e-POWER met e-4ORCE is ANWB Trekauto van het Jaar 2023

De nieuwe Nissan X-Trail e-POWER met e-4ORCE vierwielaandrijving is door ANWB KampeerKampioen uitgeroepen tot Trekauto van het Jaar 2023. De jury spreekt vol lof over de unieke elektrische aandrijflijn, de wegligging en het comfort van de familie-SUV.

Image
Jan Bruger is beste Nissan Master Technician van Nederland

Jan Bruger is beste Nissan Master Technician van Nederland

Jan Bruger van Nissan dealer Steza is de winnaar van de Nederlandse NISTEC. In de nationale finale van de ‘Nissan Service Technicians Excellence Competition’ gingen zeven Nissan-technici met elkaar de strijd aan.

Image
E-power

E-POWER: DE UNIEKE, GEËLEKTRIFICEERDE AANDRIJFLIJN VAN NISSAN

De innovatieve e-POWER-aandrijflijn van Nissan wordt binnenkort leverbaar in de nieuwe Nissan Qashqai. Met deze baanbrekende, geëlektrificeerde aandrijflijn vervult het model opnieuw een voortrekkersrol in het Crossover-segment dat Nissan met de Qashqai creëerde.

Image
Nissan Ariya en X-Trail e-4ORCE

Nissan e-4ORCE nu ook in Europa

Nissan e-4ORCE zet voet aan de grond in Europa. Nissan heeft de e-4ORCE-vierwielaandrijving met twee elektromotoren speciaal ontwikkeld voor zijn elektrische en geëlektrificeerde modellen. e-4ORCE zorgt voor optimale prestaties onder alle omstandigheden.

Image
Nissan Global Dealer Award 2022

Nissan Global Dealer Award 2022

Wereldwijde onderscheiding voor dealer in Zwolle, Hengelo, Rijssen en Emmeloord. 

Image
New Micra

Opvolger Nissan Micra 100% Elektrisch

Nissan kondigt een geheel nieuw, volledig elektrisch aangedreven model voor Europa aan. Deze compacte nieuwe Nissan volgt de Micra op en zal worden geproduceerd in Renault ElectriCity in Frankrijk.

Image
Nissan X-trail

Nieuwe Nissan X-Trail laat zich zien

De nieuwste toevoeging aan het geëlektrificeerde Nissan modellenaanbod laat zich vandaag zien in de vorm van de nieuwe, vierde generatie X‑Trail.